Dôležité je zapamätať si, že maďarský guláš sa nezahusťuje ani múkou, ani zemiakmi či chlebom. Že hustotu…
Ragú je pokrm zo šťavnatého mäsa, ktoré sa veľmi pomaly a dlho dusí so zeleninou a bylinkami, čím dosiahneme úžasnú, intenzívnu omáčku…
Nie, toto nie je moderné jedlo z mexickej kuchyne, ale klasická slovenská či česká hotovka, ktorá sa pomaly vytráca z našich jedálnych…
…
Tento fazuľový guláš s mletým hovädzím mäsom je výborný. Zvlášť vtedy, keď sa zíde početná spoločnosť…
"Hubárčenie je najlepším liekom proti stresu"
A myslím, že je to pravda. Ranná rosa, pomaly stúpajúca hmla, praskanie vetvičiek,…
Zavítať do Čiech a neochutnať poriadny český gulášek by bol hriech. Tento staročeský je s čiernym pivom a slivkovým lekvárom. Podáva sa…
Karlovarský guláš sa pripravuje z predného hovädzieho mäsa. Na množstvo surovín je nenáročný. Je to klasické hotovkové jedlo, ktoré sa…